Iedereen kan sponsoren door Sponsorkliks

Het bouwen van een corsowagen kost niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. Je zult je wellicht afvragen over welke bedragen we het dan hebben. 6000 euro? 10.000 euro? Nee, was het maar zo mooi. Op jaar basis kost het bouwen van een corsowagen al gauw 20.000 euro. Dit is veel geld en wij kunnen je hulp dan ook goed gebruiken.

Maar waar wordt al dit geld aan uitgegeven?
Op jaar basis zijn we veruit het meeste geld kwijt aan bouwmateriaal. Denk hierbij aan bloemen, staal en foam. Wist je dat de wagen 'Ukai' meer dan 10 kilometer staal bevatte? Naast bouwmateriaal zijn we veel geld kwijt aan gereedschap en ondersteunend materiaal. Goede voorbeelden hiervan zijn slijpschijven, elektrodes en audio apparatuur.

Hoe kan ik helpen?
Je kunt Olympia op verschillende manieren helpen. De meest eenvoudige manier waarop je Olympia kunt helpen is door gebruik te maken van Sponsorkliks. Wanneer je gebruik maakt van Sponsorkliks wordt een klein deel van jouw online aankopen geschonken aan Olympia.

Maar ik wil graag mijn nieuwe telefoon graag aanschaffen bij Coolblue...
Geen probleem! Sponsorkliks heeft heel veel online partners, namelijk:

  • Coolblue
  • Bol.com
  • Booking.com
  • Thuisbezorgd.nl
  • Albert Heijn
  • En nog vele meer!

Oke, maar hoe werkt dit "Sponsorkliks" dan?
Sponsorkliks is eenvoudig te gebruiken. Klik op deze link en klik vervolgens door naar de winkel waar jij wilt bestellen. Bestel het product en that's it! Na jouw aankoop ontvangt Olympia een klein deel van de totale aanschafprijs. Dit bedrag wordt op maandelijkse basis uitgekeerd aan Olympia. Aanmelden is niet nodig, dit is alleen nodig om te zien wat wij op maandelijkse basis verdienen.

Maar waarom krijgt Olympia geld voor mijn online aankoop?!
Olympia heeft jou doorverwezen naar de door jouw geselecteerde webshop. Om deze reden ontvangt Olympia een klein deel van de totale aanschafprijs. Online prijsvergelijkers werken op een vergelijkbare manier.